+31 24 64 51 185

Meer informatie?

Vraag het Rens Loenen +31 24 64 51 185 Offerte aanvragen Contact opnemen

Over Elastisol

Elastisol is onderdeel van de Technisol Groep, een veelzijdige dienstverlener met 40 jaar ervaring in de bouw van polyurethaan machines. Wij maken polyurethaan verwerkingsmachines en bieden ook de service en het onderhoud voor deze machines aan. Daarnaast leveren wij de grondstoffen die speciaal voor onze machines zijn ontwikkelt. Onze polyurethaan specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van het verwerken, produceren en aanbrengen van polyurethaanschuim. Kiezen voor Elastisol betekent kiezen voor expertise, flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit. 

Onze polyurethaan machines 

Elastisol bouwt CE-gecertificeerde machines voor de verwerking van polyurethaan. Deze machines maken wij onder de naam “CompoMix (CM)”. Onze CompoMix machines worden gebruikt voor het aanbrengen van polyurethaan in vele sectoren, waaronder:

  • Constructie: isolatie van vloeren, spouwmuren, daken en muren

  • Industrie: tankisolatie, installaties, koelcellen, leiding-isolatie.

  • Agrarisch: isolatie van boerenschuren, opslagloodsen.

  • Scheepvaart: isolatie van schepen, vullen van drijflichamen (boeien, drijvers).

  • Amusement: decoratie/ ontwerp van pretparken.

  • Reclame: ontwerpen van producten en commerciële uitingen.

Onze mogelijkheden & service  

Bij Elastisol bieden wij de mogelijkheid om uw machine geheel naar wens samen te stellen. Zo kunnen wij onze machines compleet gebruiksklaar leveren en eventueel inbouwen in een vrachtwagen of aanhanger. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor onderhoud en/ of aanpassingen aan uw polyurethaan verwerkingsapparatuur. Naast het bouwen van onze eigen machines, leveren wij ook de benodigde grondstoffen voor onze machines. Hierdoor zijn wij de alles-in-één leverancier voor al uw polyurethaan toepassingen.